Saturday, June 16, 2012

N3 Cara Pintas Yang Dianggap Pantas - Cheat Game Online

Setelah sekian lama ga ngeblog lagi, saya sekarang bakalan ngepost tentang Cheat Game Online. Dan mungkin saya sekarang ga akan ngepost make bahasa Inggris dulu, berhubung saya sadar bahasa Inggris saya ga bagus bagus amat.
Back to the topic, kalian pernah main game online ga sih? Saya yakin 60% pasti pernah, dan kadang saat main game online tuh agak kesel karna misal :
1. Game terlalu sulit
2. Yang mainnya pada punya skill dewa
3. Kurang hoki kali ya
Sehinga anda kadang kesal dan ga mau main game online lagi, dan sejenak terpikir dibenak kalian "kenapa sih ga make cheat aja, kan enak tuh"
Hal ini pasti pernah terjadi di benak semua orang yang bermain game online, dan kadang mulai pada nanya deh ke google "Cheat Game Online Indonesia" muncul dah tuh di google sejuta hasil yang isinya ga jelas semua.
Terkadang isi blog itu hanya scam dan ternyata isi cheatnya tuh virus, atau engga cheat yang udah kadaluarsa, dan yang paling parah adalah cheat tersebut berisi keylogger.
Karna itulah lahir Nyit - Nyit.Net sebagai portal cheat game online Indonesia.
Terus emang apaan sih nyit - nyit.net tuh?
Nyit-Nyit.Net didirikan pada tanggal 13 Januari 2003 disebuah warnet dipulau Jawa. Merupakan hasil oprekan team #B43.net dengan dimodali perusahan B43 Cyber Company "The cyber life solutions" dengan services/jasa web hosting dan web design (Owner: a'a Utam).
(Source Nyit-Nyit.Net)

Akhirnya pada pertengahan tahun 2005 dibuatlah sebuah forum yang tujuannya ke arah industri software indonesia dan social enginering aplikasi dengan harapan memajukan indonesia di dunia software aplikasi.
(Source Nyit-Nyit.Net)

Ditengah perjalanannya Nyit-Nyit pun pernah mengalami masa kelam. Katanya servernya pernah downtime dan issue nya sih warnet yang jadi base N3 (Nyit-Nyit.Net) kena gerebek polisi razia waktu sama microsoft. Dan banyak deh cerita lainnya... Silahkan baca disini untuk melihat sejarah Nyit-Nyit.Net

Terus gimana anda bisa kenal nyit - nyit.net?
Sama seperti kalian saya juga penggemar game Online dan sering merasa kesal saat di game tersebut saya kalah, akhirnya ya saya cari di google. Disana saya menemukan cheat yang cukup bagus, berberapa lama kemudian cheat tersebut expired karna GM sudah melakukan update. Dan sialnya, blog itu sudah tidak melakukan update lagi. Saya tidak kehabisan akal, saya berfikir cheat pasti tidak akan datang sendiri pasti ada pembuatnya. Saya liatlah di bagian credit cheat tersebut, dan tertera .....@N3 (saya lupa siapa yang buatnya pokoknya di akhirnya tuh ada @N3)

Akhirnya saya coba cari di google apa N3 itu? Ternyata itu adalah portal Cheat Game Online. Akhirnya saya coba register di forum tersebut, sayangnya pada masa itu bagi anda yang ingin register pada forum tersebut harus membayar sejumlah uang (Sampai sekarang masih diberlakukan). Walaupun begitu saya tetap sering membuka forum tersebut karna bagi 2 orang yang beruntung setiap harinya akan mendapatkan acc. secara cuma - cuma.

Selama beberapa minggu sayapun bermain tanpa cheat, dan tetap membuka forum tersebut walau belum mempunyai account (Kali aja ada event register gratis). Dan benarlah, beberapa hari kemudian N3 mengadakan event register gratis selama beberapa hari, tanpa banyak omong akhirnya saya register di forum tersebut. Dan betapa bersyukurnya saya pada waktu itu karna saya berhasil menjadi bagian dari forum N3. Rasanya bagaikan surga cheat game online. Dari situlah saya mulai sering aktif buka nyit-nyit (walau jarang ngepost).

Jadi inti dari post ini apa?
Intinya saya hanya ingin mengenalkan pada khalayak umum tentang nyit-nyit.net. Nyit - nyit tuh ya pokoknya keren abis, bukan hanya sekedar sharing cheat aja. Disana juga kita bisa mencari ilmu tentang dunia perhackingan.

Selain itu N3 juga memiliki visi untuk memajukan software Indonesia, jadi disana tuh bisa juga share software hasil kreativitas kita.

Jadi bagi anda pemakai cheat daftarlah di N3 sebagai portal cheat game online Indonesia, dan bagi anda yang ingin maju belajarlah. Jangan cuma menjadi leecher yang tak berguna.

Sekian dari saya. (walau mungkin anda merasa kurang jelas kali ya)
Wassallam Wr. Wb.
Read More "N3 Cara Pintas Yang Dianggap Pantas - Cheat Game Online"
Tuesday, March 13, 2012

Google Doodle Celebrate 101st Years Akira Yoshizawa

Today 14th March 2012 Google Doodle Celebrate 101st Years Akira Yoshizawa.
Born on March 14, 1911, in Kaminokawa, Japan, to the family of a dairy farmer. When a child, he took pleasure in teaching himself origami. He moved into a factory job in Tokyo when he was 13 years old. His passion for it was rekindled in his early 20s, when he was promoted from factory worker to technical draftsman. His new job was to teach junior employees geometry. Yoshizawa used the traditional art of origami to understand and communicate geometrical problems.
Google Doodle Celebrate 101st Years Akira Yoshizawa.
In 1937 he left factory work to pursue origami full-time. During the next 20 years, he lived in total poverty, earning his living by door-to-door selling of tsukudani (a Japanese preserved condiment that is usually made of seaweed). His origami work was creative enough to be included in the 1944 book Origami Shuko, by Isao Honda (本多 功). However it was his work for a 1951 issue of the magazine Asahi Graph that launched his career although, according to another account, his first step on the professional road was a set of 12 zodiac signs commissioned by a magazine in 1954.
In 1954 his first monograph, Atarashi Origami Geijutsu (New Origami Art) was published. In this work he established the Yoshizawa-Randlett system of notation for origami folds which has become the standard for most paperfolders. The publishing of this book helped Yoshizawa out of his poverty. It was followed closely by his founding of the International Origami Centre in Tokyo in 1954, when he was 43.
His first overseas exhibition was organised in 1955 by Felix Tikotin, a Dutch architect and art collector of German-Jewish origin, in the Stedelijk Museum. Yoshizawa lent many of his own origami models to other exhibitions around the world. He would never sell his origami figures, but rather gave them away as gifts to people, and let other groups and organizations borrow them for exhibiting.
He married his second wife Mrs Kiyo Yoshizawa. She served as his manager and taught origami alongside him till his death on his 94th birthday..
Google Doodle Celebrate 101st Years Akira Yoshizawa.
Read More "Google Doodle Celebrate 101st Years Akira Yoshizawa"

Add An Awesome Open Slide Heart Bookmarking Widget For Blogger

Hai guys, now i will share a tutorial about Add An Awesome Open Slide Heart Bookmarking Widget For Blogger. I have said a thousand time that, "I always visit spiceupyourbog to get inspired, and sometimes i will repost some post on spiceupyourblog". And now i got an awesome tutorial and i want to repost that tutorial on my blog, called Add An Awesome Open Slide Heart Bookmarking Widget For Blogger.
Do you know Sharing is sexy widget? Ya, its a great widget and useful. Now spiceupyourblog make an another version of sharing is sexy widget. Its an open slide heart social bookmarking. You can see the demo by clicking here

Add The Split Heart Bookmarking Gadget Top Your Blog

Remember guys, always backup your template before you started to editing your template.
Ok lets do it Add An Awesome Open Slide Heart Bookmarking Widget For Blogger

1. Login to blogger - Design - Edit HTML
2. Find </head> code, you can use Ctrl + F to help you find it
3. Copy this code below before the </head> code
<!-- Start Heart Bookmarking Gadget Code From http://www.spiceupyourblog.com/ -->
<script src='http://w.sharethis.com/gallery/shareegg/shareegg.js' type='text/javascript'/>
<script src='http://w.sharethis.com/button/buttons.js' type='text/javascript'/>
<script type='text/javascript'>stLight.options({publisher: &quot;ur-98d377f-bdd3-9ad1-fbe5-2a678f0a60ee&quot;, onhover:false}); </script>
<link href='http://w.sharethis.com/gallery/shareegg/shareegg.css' media='screen' rel='stylesheet' type='text/css'/>
<!-- End Heart Bookmarking Gadget Code From http://www.spiceupyourblog.com/ -->
4.  And the next tips is find this following code </body>
5. After that copy this code below, before </body>
<!-- Start Heart Share Code From http://www.spiceupyourblog.com/ -->
<div style='position: fixed; bottom: 2%; left: 2%;'>
<div class='shareEgg' id='shareThisShareHeart'/>
</div>
<script type='text/javascript'>stlib.shareEgg.createEgg(&#39;shareThisShareHeart&#39;, [&#39;facebook&#39;,&#39;twitter&#39;,&#39;pinterest&#39;,&#39;linkedin&#39;,&#39;stumbleupon&#39;,&#39;email&#39;,&#39;sharethis&#39;], {title:&#39; <data:blog.pageTitle/>&#39;,url:&#39;<data:blog.url/>&#39;,theme:&#39;shareheart&#39;});</script><a href="http://www.spiceupyourblog.com/">Blogger Wordpress Gadgets</a>
<!-- End Heart Share Code From http://www.spiceupyourblog.com/ -->

How to Change The Widget Position

The Gadget is currently set to be in the bottom right corner of your blog but you can easily change this. In blue above you can see bottom: 2%; left: 2%;. You can change Bottom to top for it to be at the top of the page and left to right for it to be on the right of the page. You can also change the percentages to have it further from the bottom/top and left/right.
6. Save your template
Ok thats it  Add An Awesome Open Slide Heart Bookmarking Widget For Blogger, you can put your question below.
Read More "Add An Awesome Open Slide Heart Bookmarking Widget For Blogger"
Monday, March 12, 2012

List Of Site Service to Increase Twitter Followers

List Of Site Service to Increase Twitter Followers
Yes, now twitter is the best social media that will helped you to increase your visitor. But how to get a lot of visitor on twitter? Its simple how to get a lot of visitor on twitter, now many site has a service that will give you a lot of visitor. Just register on that site an click "get 100 Followers". Its not a scam, although the password arent protected so the site can tweet an auto tweet to your account but its really give you a lot of followers. But you just can do it once per 24 hours.
Twitter Followers
So how to get a lot of followers on twitter?
- Go to this website HitFollow.info
- Choose the free plan (Or you can choose VIP Plan if you wanted to pay for it)
- Insert your username and password
- Thick the "Accept program policy"
- Click the "Get 100 Followers Now" Button
- And the page will sent you directly to the twitter authentication page, now you must Authenticate your account
- Click the authenticate button
- And the page will sent you back to the hifollow.info
- And now you just wait for 3-5 after that lets see your twitter account
- And your followers will be increased
So how about the List Of Site Service to Increase Twitter Followers ?
Ok this is it List Of Site Service to Increase Twitter Followers
  • http://www.hitfollow.info
  • http://www.spreadyourtweets.com
  • http://www.letgetmorefollowers.info
  • http://www.newfollow.info
  • http://www.plusfollower.info
  • http://www.followback.info
Ok maybe thats it the List Of Site Service to Increase Twitter Followers
Read More "List Of Site Service to Increase Twitter Followers"
Friday, March 09, 2012

20 Inner Page Dofollow Blog List With High Pagerank 2012

Hai guys, after long time i didnt update my blog. Now i will share a new article 20 Inner Page Dofollow Blog List With High Pagerank 2012.
After shared dofollow blog list 2012 to you and 50 new dofollow blog list with High Pagerank.
And the great of Dofollow blog list with high pagerank 2011
Now i will share 20 Inner Page Dofollow Blog List With High Pagerank 2012.

Pagerank 3
http://blogyahyagan.blogspot.com/2012/03/blog-yahyagan-new-look.html
http://blogyahyagan.blogspot.com/2012/01/dofollow-blog-list-2012.html
http://blogyahyagan.blogspot.com/2012/02/high-pagerank-dofollow-social.html

Pagerank 2
http://semuadablog.blogspot.com/2009/12/kampanye-buka-semangat-baru.html
http://semuadablog.blogspot.com/2009/07/windows-2000-versi-china.html
http://semuadablog.blogspot.com/2009/12/puisi-cinta-seorang-biker.html
http://semuadablog.blogspot.com/2009/08/honda-vario-techno-skutik-combie-brake.html
http://semuadablog.blogspot.com/2010/01/free-download-sang-pemimpi.html

Pagerank 1 
http://designofpassion.blogspot.com/2010/01/wouuw.html
http://designofpassion.blogspot.com/2009/08/hand-drawing-skecth-design.html http://designofpassion.blogspot.com/2009/12/t-shirt-design-collection.html

Ok that's it, i hope it will helped you to increase your pagerank.
20 Inner Page Dofollow Blog List With High Pagerank 2012.
Read More "20 Inner Page Dofollow Blog List With High Pagerank 2012"
 
My Photo
15 years old blogger from Indonesia. Yahya Ayyash. Born on 4th March 1996. Started blogging since 2011, part time blogger. Just an amateur web designer, graphic designer and blogger. Student at SMAN 9 Bandung, at Ten Three Class. Please follow my twitter and like my facebook fan page.